Salut

Identific nevoi de instruire ale echipelor de vanzari si de management si sustin instruiri pentru a acoperi aceste nevoi.

Munca mea consta in a accelera procese de invatare aducand grupe de adulti la nivelul dorit de catre organizatia client.

Adultii invata din experiente practice, nu din teorie, asa ca toate cursurile mele sunt cu studii de caz, jocuri de rol, exemple, demonstratii, istorioare si pilde, ateliere cu dezvoltari de cunostinte, abilitati si atitudine.

Sunt practician, propun tehnici , metode si instrumente verificate, care au dat rezultate concrete.

In cariera mea am sustinut peste 1400 zile de curs din 2001 cu peste 15.000 de cursanti din peste 300 de companii din Romania si Republica Moldova.

Experienta

Am creat in ultimii 17 ani doua programe alaturi de colegii de la MENTOR Training, MENTOR Management – 10 cursuri dedicate managerilor de linie si de mijloc si team leaderilor, precum si MENTOR Vanzari – 10 cursuri dedicate echipelor de condilieri de vanzari si agenti de distributie.
Alte cursuri precum, Educatie Financiara, Educatie Antreprenoriala, Managementul Proiectelor, vin sa completeze cele doua programe.

Un loc aparte il au cursurile deschise. Am sustinut din 2005 peste 70 de cursuri deschise pe diverse teme de vanzari, comunicare, negociere dar si management. Consider ca “greutatea” unui trainer consta in cursurile deschise pe care le propune pietei, acestea solicitand pregatire, exemple si sustinere pentru cursanti din medii diverse, din industrii diferite si cu experiente diversificate.

Cuprind in experienta mea si programele de voluntariat in training si mentoring cu elevii Colegiului National de Informatica si Colegiului National Petru Rares, ambele din Piatra Neamt, unde, alaturi de alti colegi, traineri, manageri si antreprenori, am sustinut cursuri de Educatie Financiara si Educatie Antreprenoriala in perioada 2014 – 2017.