Despre mine

Deși de mic mi-au plăcut istoria, geografia și recitam binișor din Scrisoarea a III-a, liceul l-am ales cu profil real iar în 1987 am câștigat locul I la Olimpiada Națională de Meserii - electroenergetică.

Primii pași ca student i-am făcut la Facultatea de Nave și Inginerie Electrică din Galați, între 1990-1995, absolvită cu o pasiune pentru trigonometrie și sisteme. Sectorul de stat dădea oameni afară iar cel privat era la început așa că am ales o aplicație a sistemelor: Bursa de Valori București.

Am fost cinci ani broker pe piața de capital, în formare din România, acesta fiind și prima mea școală practică de management, ca director de agenție.

În 1998 am absolvit studii postuniversitare de diplomație, la Robert Schuman Institute, cu stagii la College of Europe, Bruges și Univ. Pazmany, Budapesta. Aici m-am format ca mediator și moderator, abilități care mi-au modelat cariera profesională până astăzi. Tot atunci mi-am întemeiat familia.

Apoi au urmat șase ani fructuoși într-o companie multinațională. M-am reîntâlnit cu sistemele, am avut satisfacții profesionale, dar în special onoarea de a fi parte a unei echipe performante. Cu oameni croiți pe valori umanist încurajatoare, care m-au tras după ei și m-au împins apoi spre rezultate. La îndemnul lor am promovat ca trainer, formator pentru manageri și consultanți, profesie pe care o am de 20 de ani neîntrerupți.

Din februarie 2005 am luat calea antreprenoriatului, înființând o firmă care învață companiile românești cu sistemele, cunoștințele, abilitățile și atitudinea din companii multinaționale.

Am scris două cărți de leadership și vânzare consultativă, cu care mă mândresc foarte mult, un umil preambul pentru înscrierea la doctorat. Mă consider împlinit profesional, a venit vremea să ofer înapoi societății.